Building Surveyor Group

Juruukur Bangunan-Laksanakan Misi dan Realisasikan Visi Untuk Masa Depan

Jom gossip

Kat sini boleh gossip ape sahaja. Anter je komen..pasal artis ke, pasal member group ker…pasal menteri ke..

tak kisah le apapun …apa yg pasti, semua new posted article ade password..P & C..salah gossip nanti kena saman plak..he he he

6 Respons to “Jom gossip”

  1. belum lagi nak bergosip….tapi akan ramai mamarazzi dan paparazzi yang akan bergosip tak lama lagi….hahahahha

  2. Bayan said

    harap-harap lepas ni, this blog boleh jadi tempat orang ramai melepaskan soalan berkenaan dengan bangunan yang bocor, pecah dan retak. heheheh…dah bersedia ke nak menjawab?

  3. BS GROUP said

    BOleh Bayan..insyaAllah…semua persoalan bleh jawab.ahli group ni juga yg tulis artikel kat press tu…

  4. izwin bt kamarudin said

    How to join this group? pls reply

  5. MOHD HANAFI MOGHNI said

    i want to join this bs group

  6. MOHD HANAFI MOGHNI said

    ada sesiapa yang familiar dengan kerja-kerja kawalan pembangunan???~skop untuk BS……tq

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: